TOKAT / BAŞÇİFTLİK - Başçiftlik Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzce, ilimiz hayat boyu öğrenme kurumlarınca anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören öğrencilerle "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nın yer aldığı 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında  "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı etkinlikler düzenlenecektir. Bu kapsamda Başçiftlik Halk Eğitimi Müdürlüğümüzce İlkokul öğrencilerimiz arasında “Balon Patlatma” ve “Sandalye Kapmaca” yarışmaları, Ortaokul öğrencilerimiz arasında “Halat Çekme” yarışmaları yapılmıştır.

Anasınıfı öğrencilerimiz için çeşitli dans gösterileri yapılmıştır.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cevdet AVŞAR yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödül vermiştir.

Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzce, ilimiz hayat boyu öğrenme kurumlarınca anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören öğrencilerle "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nın yer aldığı 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında  "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı etkinlikler düzenlenecektir. Etkinliğimize ilçemizdeki tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Nis

AÇIK ÖĞRETİM KURUMLARI 2023-2024 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

Nis

Açık Öğretim Ortaokulu 2023/2 Dönem sınav sonuçları açıklandı. Öğrencilerimiz sınav sonuçlarını https://aio.meb.gov.tr adresinden öğrenci girişi yaparak öğrenebilirler.

Mrt

Liselere Geçiş Sistemi (LGS )Sınavına başvuracak Açık Öğretim Ortaokulu öğrencilerinin Merkezî Sınav başvurusu, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında alınacaktır.

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava(LGS) katılmak isteyen Açık Öğretim Ortaokulu öğrencileri, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine müracaat ederek Açık Öğretim Ortaokulu Bilgi Yönetim sistemi (aionet)  üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru kılavuzunun 2.maddesinin 2. Bendi kapsamındaki sınava başvuru şartını taşıyan Açık Öğretim Ortaokulu öğrencileri (Örgün ortaöğretim kurumuna kayıt olma şartını taşımak ve Açık Öğretim Ortaokulu 2023-2024 eğitim öğretim yılı 3. dönemi itibarıyla mezun veya mezun olabilecek durumda olmak) Halk eğitimi merkezi müdürlüklerine müracaat ederek, Açık Öğretim Ortaokulu bilgi yönetim sistemi (aionet) üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

Mrt

16-17 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Okulları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Sınavlarının sınav giriş belgeleri 11.03.2024 tarihinden itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim sisteminde yayımlanmaya başlanmıştır.

Öğrenciler belirtilen tarihten itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemine T.C. Kimlik Numarası/Öğrenci Numarası ve şifreleri ile girerek sınav giriş belgelerini alabileceklerdir.

Mrt

Açık Öğretim Kurumları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Sınavları Yedek Salon İşlemleri 01-11 Mart 2024 tarihleri arasında  yapılacaktır.

Açık Öğretim Kurumları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem kayıt tarihleri arasında seçmiş oldukları sınav bölgesinden "zorunlu ikamet değişikliği, askere alınma/terhis, tutuklu/hükümlü, sağlık kurulu raporu" sebepleriyle farklı bir sınav bölgesinde yedek salonda sınava girmek isteyen öğrenciler; 01-11 Mart 2024 tarihleri arasında mazeretlerini belirten belge ve dilekçe ile sınava girecekleri il/ilçe millî eğitim müdürlüklerinde bulunan Bölge Sınav Yürütme Komisyonuna başvurması gerekmektedir.

Şbt

1 Mart 2024 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında uygulanacak olan Açık Öğretim Ortaokulunda Kayıtlı (Yurt Dışında Bulunan Öğrenciler, Engelli Öğrenciler ile Tutuklu ve Hükümlü Öğrenciler Hariç) öğrencilerin, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem e-Sınavı, sınav salonlarına atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Öğrencilerimiz, sınav giriş belgelerini https://aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx adresindeki randevu ekranlarından giriş yaparak alabilirler. Halk eğitimi merkezleri ise bilgi kontrol ekranları/e-Sınav randevu işlemleri ekranından, öğrenci T.C. kimlik numarası ile e-Sınav giriş belgelerinin dökümünü alabileceklerdir.

DİKKAT!

1 Mart 2024 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında sınava girecek öğrencilerimiz, sınav giriş belgenizde yer alan, e-Sınav tarihi ile e- Sınav salon giriş yerine dikkat ediniz ve sınavla ilgili kuralları okumayı unutmayınız.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cevdet AVŞAR'a ziyaretleri için çok teşekkür ederiz.

Şbt

Başçiftlik Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Yeliz ŞİMŞEK tarafından işkur personeline yönelik “Çevre ve İklim Değişikliği Farkındalık” Eğitimi verilmiştir.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cevdet AVŞAR beraberinde Başçiftlik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nezahat KOYUNCU, Müdür Yardımcısı Canan ERYAZ ve Usta Öğreticilerimizin Katılımıyla 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem başı Öğretmenler Kurulu toplantısı yapıldı.

Şbt

6 Şubat'ın acısı kalbimizde ilk günkü gibi… Depremde yakınlarını kaybedenlere başsağlığı dileriz.

6 Şubat Depreminin 1. yılında, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Şbt

Kaymakamımız Sayın İsmail YÜKSEL ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cevdet AVŞAR kurumumuzu ziyaret ederek yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Sayın Kaymakamımıza nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederiz.