TOKAT / BAŞÇİFTLİK - Başçiftlik Halk Eğitimi Merkezi

Şbt

6 Şubat'ın acısı kalbimizde ilk günkü gibi… Depremde yakınlarını kaybedenlere başsağlığı dileriz.

6 Şubat Depreminin 1. yılında, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Şbt

Kaymakamımız Sayın İsmail YÜKSEL ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cevdet AVŞAR kurumumuzu ziyaret ederek yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Sayın Kaymakamımıza nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederiz.

İlk Kayıt Tarihleri:

- e-Okul Sisteminde veya açık öğretim kurumları bilgi yönetim sistemlerinde kaydı olmayan öğrencilerin ilk kayıt işlemleri  29 Ocak 2024 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecektir.

-2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 1. Döneminde örgün ortaöğretim kurumlarında aktif kaydı olmayan e-Okul öğrencileri ile açık öğretim kurumları bilgi yönetim sistemlerinde bilgileri olan öğrencilerin ilk kayıt işlemleri 5 Şubat 2024 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecektir.

-2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 1. Döneminde örgün ortaöğretim kurumlarında aktif kaydı olan öğrencilerden 2023/30  Nolu  Genelge kapsamında örgün ortaöğretim kurumlarından açık öğretim liselerine geçiş şartlarını taşıyanların ilk kayıt işlemleri 31 Ocak 2024 tarihinde başlayacak olup 5 Şubat 2024 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecektir.

İlk Kayıt Tarihleri:

Açık Öğretim Ortaokulu ilk kayıt işlemleri  29 Ocak 2024 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecektir.

-İlk kayıt işlemleri halk eğitimi merkezi müdürlüklerine / irtibat bürolarına başvuru yapılarak tamamlanacaktır.

Ock

USTA ÖĞRETİCİMİZ DÜRDANE TÜRK KAYA TARAFINDAN KADIN KURSİYERLERİMİZE YÖNELİK PLANLANAN KURSUMUZDA 16 KURSİYER KAYITLI OLUP KURS DEVAM ETMEKTEDİR.

İlk Kayıt Tarihleri:

·         2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 2. Dönemi ilk kayıt işlemleri 4 Ocak 2024 tarihinde başlayacak olup 22 Ocak 2024 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

·         İlk kayıt işlemleri halk eğitimi merkezi müdürlüklerine başvuru yapılarak tamamlanacaktır.

İlk Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

Ock

Sınav Duyurusu için tıklayınız.

Ara

23-24 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Okulları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1.Dönem Sınavlarının sınav giriş belgeleri 18.12.2023 tarihinden itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim sisteminde yayımlanmaya başlanmıştır.

Ara

• Başçiftlik Halk Eğitimi Merkezi "Dikiş-Nakış Kursu" 08.12.2023 tarihinde başlayacaktır.
  • Kursumuz 08:00-16:00 Saatleri arasında Başçiftlik Halk Eğitimi Merkezinde yapılacaktır.

Kas

Açık Öğretim Kurumları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Dönem Sınavları Yedek Salon İşlemleri 01-20 Aralık 2023 tarihleri arasında  yapılacaktır.

Açık Öğretim Kurumları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Dönem kayıt tarihleri arasında seçmiş oldukları sınav bölgesinden farklı bir sınav bölgesinde sınava katılmak isteyenlerden "zorunlu ikamet değişikliği, askere alınma/terhis, tutuklu/hükümlü, ders değişikliği, sağlık kurulu raporu" vb. sebeplerle yedek salonda sınava girmek isteyen öğrenciler; 01-20 Aralık 2023 tarihleri arasında mazeretlerini belirten belge ve dilekçe ile sınava girecekleri il/ilçe millî eğitim müdürlüklerinde bulunan Bölge Sınav Yürütme Komisyonuna başvurması gerekmektedir.

Kas

"Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır."

Başçiftlik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak ilçemizde bulunan okulları ziyaret ederek, değerli öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü"nü kutladık.

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.